VALIKKO

SIJOITA KANSSAMME.

Sijoita kanssamme

Sijoitamme kestäviin yhteistyösuhteisiin pitkällä aikatähtäimellä. Jaamme sijoituskanavamme ja -mahdollisuutemme luotettavien ja intohimoisten yritysten ja yrittäjien kanssa. Tavoitteenamme on onnistua ja kasvaa yhdessä. 

Kaksi strategiaa - kaksi mahdollisuutta


Hallinnointi

Omistamme 2000+ vuokra-asuntoa vuoteen 2026 mennessä.

Sijoitamme uusiin asuntonippuihin ja kiinteistöihin 25 vuoden sijoitushorisontilla. Painotamme kassavirtasijoittamisessa kohteiden laatua, sijaintia, vuokrattavuutta, tuottoa ja arvonkehitystä.

Tavoitteemme on tarjota ajankohtaisia asuntoja, joiden kysyntä on erittäin korkea. Lisäksi muokkaamme omistamiamme asuntoja- ja kiinteistöjä palvelemaan markkinoilla kulloinkin vallitsevaa asumisen tarvetta.

 

Jälleenmyynti

Aitiopaikalta pystymme tunnistamaan erinomaisia asunto- ja kiinteistösijoitusmahdollisuuksia lyhyellä sijoitushorisontilla.

Analysoimme aktiivisesti asuntomarkkinoiden liikkeitä ja pystymme tunnistamaan osaamisemme ja kehittämämme AI-hinnoitteluteknologian avulla potentiaalisia lyhyen aikavälin sijoitusmahdollisuuksia.

Asuntojen ja kiinteistöjen nopea jälleenmyynti on vahvuutemme. Panostamme lähes ainoana toimijana oikein tehtyyn asuntojen markkinointiin ja myyntiin, sekä ymmärrämme mitä ihmiset todella haluavat asumiselta. Myyntipanostuksestamme johtuen myymme asunnot ja kiinteistöt aina markkinoiden parhaaseen hintaan ennätysajassa, mikä mahdollistaa korkean pääoman tuoton meille sekä sijoittajakumppaneillemme.

Sijoitus­mahdollisuudet

Tarjoamme sekä lyhyt- että pitkäaikaisia sijoitusmahdollisuuksia instituutioille ja yksityisille pääomasijoittajille. 

Kohteidemme sijoitushorisontit ovat pituudeltaan 3 kuukaudesta yli 25 vuoteen.

Ota yhteyttä

Tervetuloa North Nestin sijoittajasivulle.

Olemme innoissamme, että haluat kuulla lisää meistä. Sijoittajasivulle pääset tutustumaan sijoituskohteisiimme ja toimintastrategiaamme.

Ensiksi, kerrothan hieman itsestäsi?