VALIKKO

SIJOITAMME ASUNTOIHIN.

Meistä

North Nest on uuden ajan kiinteistösijoitusyhtiö. Haastamme kiinteistöalalla vallitsevia toimintatapoja yhdistämällä tekoälyteknologiaa ja koneoppimista korkeatasoiseen kiinteistöalan osaamiseen. Tavoitteemme on tehdä kestävää liiketoimintaa ja tavoitella voittoja yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tekoäly sijoitusten takana

Kiinteistöalalla vallitsevat strategisen päätöksenteon periaatteet eivät ole muuttuneet sitten 1950-luvun. Me North Nestillä halusimme muuttaa tämän.

Yrityksemme vahvuus perustuu asunto- ja kiinteistöalan osaamisen ohella tekoälytyökalun ja edistyksellisten koneoppimisalgoritmien hyödyntämiseen potentiaalisten sijoituskohteiden analysoinnissa.

Kehittämämme tekoälytyökalu keskittyy jokaisen analyysiprosessin aikana tuottamaan täsmällistä ja kohdennettua tietoa asuntomarkkinoiden nykytilasta ja kehityksestä. Työkalu soveltuu arvioimaan asuntojen ja kiinteistöjen sijoituspotentiaalia nyt, ja tulevaisuudessa, arvonkehityksen, tuoton ja kysynnän kautta. Lisäksi työkalu säästää aikaa ja elimioi inhimillisten virheiden mahdollisuuden sijoituspäätöksissä.

Tietoisuus päätöksenteossa

Yrityksemme toiminnan ja päätöksenteon keskiössä ovat tietoiset ja tehokkaat prossessit. Uskomme myös ajatukseen, että kaiken voikin aina tehdä paremmin. 

Sijoituspäätöksissä kokemuksen ja teknologian ohella on kiinnitettävä huomiota mahdollisiin asenteisiin ja oletuksiin. Parantaakseen sijoituspäätöksiä on syytä keskittyä tarkastelemaan numeroiden ja tiedon ohella omaa ajatusmaailmaa ja kysyä, mihin oma ajattelu perustuu. 

Tärkeintä ovat ihmiset

Toimitamme ytimessä ovat kunnioittavat ihmiskohtaamiset ja tahto tehdä aidosti kestävää liiketoimintaa yhdessä oikeiden toimijoiden kanssa.

Menestys merkitsee meille yhdessä jaettua kasvua. Keskitymme rakentamaan pitkiä ja kunnioittavia yhteistyösuhteita, joiden ytimessä on toisen kunnioittaminen, tehokkuuden arvostaminen ja yhdessä voittamisen tahto.

PROSESSIMME

Ostot
Ostamme valmistuneita, suunnitteilla ja rakennusvaiheessa olevia asuntoja ja kiinteistöjä rakennuttaja- ja kiinteistökehittäjä-kumppaneilta.
Analyysi ja strategia
Kehitys- ja sijoitusanalyysin avulla tunnistamme korkean tuoton, kysynnän ja arvonkehityksen sijoituskohteet.
Muutokset ja pintaremontit
Päivitämme asunnot vastaamaan vuokralaisten ja kodinostajien vaatimuksia saavuttaaksemme korkeimman mahdollisen vuokratuoton tai jälleenmyyntihinnan.
Pito, hallinnointi ja uudelleenmyynti
Strategiasta riippuen sijoitamme kohteisiin 25+ vuoden aikajaksolla tai uudelleenmyymme ne.

Miksi North Nest voittaa

Tekoäly päätöksenteossa

Rakensimme sijoitusteknologian työskentelemään kanssamme.

Kehittämämme teknologian avulla analysoimme sijoituskohteita laadukkaammin, monipuolisemmin ja tehokkaammin. AI superaivomme tuottavat täsmällistä ja dataan perustuvaa kohdearviontia ja -hinnoittelua huomioimalla hinnoitteluun vaikuttavia muuttujia ihmistä paremmin.

Tekoäly päätöksenteossa
Arvon maksimointi

Maksimoimme jokaisen kohteen arvon ja vuokratuoton sekä saatavan preemion tarjoamalla parasta asumista vuokralaisille ja kodinostajille. Päivitämme asunntomme vastaamaan aina nykyaikaisen asumisen tarpeita teknologian ja trendien avulla.

Arvon maksimointi
Tulevaisuuden näkeminen

Suuri osa viikoittaisesta ajastamme koostuu monipuolisen asunto- ja kiinteistömarkkinan analysoimisesta ja tulevien asumisen sekä kaupunkisuunnittelun trendien seuraamisesta. Pidämme jatkuvaa keskustelua yllä alan kansanvälisiin ammattilaisiin ja hyödynnämme heidän asiantuntijuuttaan analyysiemme tukena.

Tulevaisuuden näkeminen
Kaiken voi aina tehdä paremmin

Tavoitteemme on aina kasvaa ja kehittyä kaikessa mitä teemme. Tämä näkyy intohimossa tehostaa jatkuvasti yrityksemme prosessejamme, laajentaa ammattiosaamistamme ja terävöittää hinnoitteluteknologiaamme.

Kaiken voi aina tehdä paremmin
Oikeat ihmiset oikeassa paikassa

Tehokkuus ja menestys saavutetaan, kun kunnianhimo ja osaaminen yhdistetään oikeaan päämäärään ja tehtävään. North Nestillä jokainen tiimin jäsen on moniosaaja, jonka henkilökohtaiset vahvuudet ja taidot hyödynnetään niille optimaalisimmalla yritystoiminnan osa-alueella. Meitä yhdistää taito ajatella, toimia ja työskennellä tietoisesti sekä tahto olla osa asunto- ja kiinteistösijoittamisen menestystarinaa.

Oikeat ihmiset oikeassa paikassa

Tiimimme

LAURA STOLT

Hallituksen puheenjohtaja, Perustaja
Sijoitukset ja yhteistyökumppanuudet

LAURI KETTUNEN

Toimitusjohtaja, Perustaja
Talous ja teknologia

Sijoita kanssamme

Tarjoamme sekä lyhyt- että pitkäaikaisia asunto- ja kiinteistösijoitusmahdollisuuksia instituutioille ja yksityisille sijoittajille.

Ota yhteyttä

Tervetuloa North Nestin sijoittajasivulle.

Olemme innoissamme, että haluat kuulla lisää meistä. Sijoittajasivulle pääset tutustumaan sijoituskohteisiimme ja toimintastrategiaamme.

Ensiksi, kerrothan hieman itsestäsi?